Logo del centre cívic
Novetat!!
DANSATECA
Logo de l'activitat DANSATECA

Divendres de 20 a 22 h

3 de maig de 2024

Espai: Sala d'actes

SOMEWHERE INSIDE. Camille Hinsinger

En Somewhere inside, la protagonista recopila diferents escenes, sensacions i emocions viscudes en el seu passat. A mesura que avança la peça, s'esvaeix el fi límit entre present i passat, i s'exposen records en un temps no lineal. On s'acaba i on comença?

Direcció i interpretació: Camille Hinsinger


A CIEGAS. Elelei Dance Theatre Company

A tots ens han tapat els ulls alguna vegada per darrera, per així entrar en el joc de tractar d'esbrinar qui ha estat, però, i si tot es tractés d'alguna cosa més? Un succés exterior fa canviar d'estat a una persona. Aquest agent li priva de veure el que hi ha fora i potser regala l'oportunitat de veure el que hi ha dins.

Un duo que ajunta l'humor amb la dansa teatre i les acrobàcies impossibles, per explicar una història molt propera al públic, en què es parteix d'un joc amb constant conflicte on alguna cosa molt més misteriosa apareixerà des de la superfície.

Direcció i interpretació: Sabrina Gargano i Rafa Jagat


BREVIS. Homeland Dance Company

Brevis és una fusió de dansa contemporània i música barroca, en què el cos dibuixa el pessimisme, el caos i la desesperació pròpies de l'ésser humà de l'època barroca però també de l'actual. Una època de llum però alhora foscor a cavall de melodies contrapuntístiques amb obres lentes i dinàmiques. Una experiència que transportarà a l'espectador a endinsar-se en temes com l'obsessió per la brevetat de la vida, la soledat, l'anhel, el desamor i la paròdia a l'alta burgesia, acompanyats d'una simbiosi entre dansa i música.

Direcció: Glòria Llevat

Interpretació: Abel Hernández, Adrián Espinosa i Glòria Llevat


TAN A PROP. Cia. Júlia Godino i Alexa Moya

A Tan a prop, les dues intèrprets es troben sobre una plataforma còncava de guix, un espai diminut, fer però fràgil, que augura la complicitat dels cossos en la intimitat. S'hi investiguen els límits de l'equilibri i la cooperació entre si per mantenir-se a sobre. Aquesta trobada íntima passa per moments diferents que reflecteixen la complexitat de les relacions humanes: transiten la vulnerabilitat i la fortalesa que rau a ser present amb l'altre. La impredictibilitat de treballar amb un element extern i el fet d'acceptar les propietats del guix com a condicionants requereixen que tant el públic com les intèrprets cedeixen el control a la matèria. Ja no són elles les que modelen el material, sinó a la inversa: és el guix que les guia en els seus moviments i n'altera la forma dels cossos.

Direcció i interpretació: Júlia Godino i Alexa Moya


RADIK-O. Beatriz Cubero Mateo

RADIK-O és una persona que viatja amb la seva maleta que sembla estar integrada en el seu propi cos. Des d'un món en què la desconnexió de la raça humana amb les seves arrels o les seves emocions és la protagonista. El resultat d'això és un cos ruboritzat i desconnectat que reflecteix la realitat actual de la societat. Com si aquesta persona estigués eternament atrapada en un espai temporal on només tenen lloc les repeticions i els automatismes. Passa de la desconnexió al descontrol quan, per sorpresa, l'objecte que semblava formar part de l'empresonament de RADIK-O resulta ser la clau de l'inici de la seva alliberació i connexió amb si mateixa.

Direcció i interpretació: Beatriz Cubero MateoFotografia: Cristina Martín  Llum i so: Larry’s S.C.C.L

Preu: Gratuït

Preu Targeta persones en situació d'atur - Descompte 50%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 30%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 50%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 75%: Gratuït

Divendres
03/05/2024

Inscripcions als tallers i activitats

Les inscripcions als tallers d'estiu de juliol seran del 10 al 24 de juny de 2024. Presencialment de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h o bé en línia a partir de les 0.00 h del dilluns 10 de juny.

Les inscripcions als tallers d'estiu de setembre seran de l'1 al 5 de setembre de 2024. Presencialment de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h o bé en línia a partir de les 0.00 h del diumenge 1 de setembre.


Abans d'inscriure's

Les inscripcions són personals i intransferibles. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi. En el cas dels tallers infantils i familiars la inscripció es realitzarà a nom de l'adult
Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS S.L | Balmes, 316. entresòl 1a. 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud