Logo del centre cívic

Tallers Culturals (CÀPSULES )

Novetat!!
FONTANERIA
Logo de l'activitat FONTANERIA

divendres de 18 a 20 h

23 de febrer de 2024

Espai: Sala Taller

Professor/aCercle Zero de Solidança

Taller d’aprenentatge interactiu que compta amb una part teòrica i una de pràctica. Al llarg de dues hores es treballarà al voltant de la fontaneria de la llar: coneixements bàsics i petites reparacions.


Preu: Gratuït

Divendres
23/02/2024
Novetat!!
BIJUTERIA AMB BRODAT
Logo de l'activitat BIJUTERIA AMB BRODAT

dissabte de 10 a 12 h

2 de març de 2024

Espai: Sala Taller

Professor/a: (skilltrade SL), SKILBO

Amb el coneixement d’alguns punts bàsics de brodat es poden penjolls. Durant la sessió s'explicaran els materials més apropiats per a aquesta tècnica i es farà un mini brodat per muntar la peça que cada alumne es podrà endur al final de la classe.

Cost del material: 12€

Preu: 7,72 € (IVA inclòs)

Dissabte
02/03/2024
Novetat!!
TALLER DE RESPIRACIÓ PER A DONES
Logo de l'activitat TALLER DE RESPIRACIÓ PER A DONES

dimarts de 19 a 20.30 h

5 de març de 2024

Espai: Sala T@xo.net

Professor/a: Sara Táboas


Respira amb propòsit! En aquest taller aprendreu com canviar el vostre estat d'ànim a través d'exercicis de respiració conscient.

Com influeix la respiració sobre el sistema nerviós i com fer-lo servir en el nostre benefici? Aprèn a calmar l'estrès i l'ansietat, millorar el teu descans i dormir millor, tenir més enfocament i concentració, guanyar energia, tenir millors digestions o enfortir la teva immunitat contra virus.

La respiració és una eina de salut molt poderosa si saps com fer-la servir i el millor de tot és que sempre està disponible. Coneix la teva respiració i comença a aprofitar ja aquest recurs amb aquest taller introductori a la Respiració Conscient apte per a tothom.


*Aquesta activitat es realitza com a contribució als barris d'Horta-Guinardó en el marc de La Clota Cotreball, projectes econòmics amb Retorn Social.


Preu: Gratuït

Dimarts
05/03/2024
Novetat!!
SERIGRAFIA EN CERÀMICA
Logo de l'activitat SERIGRAFIA EN CERÀMICA

dissabte de 10 a 13 h

9 de març de 2024

Espai: Sala Taller

Professor/aCarla Carrasco

Aquest taller de serigrafia en ceràmica convida a explorar la fusió única entre dues formes d'expressió artística. Experimenta amb la transferència d'imatges en ceràmica, i aprèn tècniques especialitzades, i els seus diferents mètodes d'aplicació per transformar la teva visió i obrir-te a un nou potencial en la decoració de peces!

Cost del material: 10€


Preu: 11,58 € (IVA inclòs)

Dissabte
09/03/2024
  Anterior12Següent

Inscripcions als tallers i activitats

Les inscripcions als tallers d'hivern seran de l'11 de desembre de 2023 al 3 de gener de 2024. Presencialment de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h o bé en línia a partir de les 0.00 h del dilluns 11 de desembre. En el cas dels tallers que són puntuals, les inscripcions finalitzen una setmana abans de l'inici del taller. MÉS INFORMACIÓ


Abans d'inscriure's

Les inscripcions són personals i intransferibles. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi. En el cas dels tallers infantils i familiars la inscripció es realitzarà a nom de l'adult
Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS S.L | Balmes, 316. entresòl 1a. 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud