Logo del centre cívic

Tallers Culturals

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Cada persona ha d'estar donada d'alta al sistema amb un DNI propi i un correu electrònic propi. Les inscripcions infantils s'han de fer a nom de l'adult , mai a nom de l'infant. Per qualsevol dubte o consulta truca al 93 256 33 88.

No tenen inscripció on-line

Tallers infantils i familiars: les inscripcions es fan presencialment a nom del pare/ mare o tutor i no disposen de subvenció per a aturats És indispensable que el pare/ mare o tutor del/ la menor emplenin un document, mitjançant el qual cedeixen el tractament de les seves dades, així com l'acceptació o no dels seus drets d'imatge. En el cas dels tallers familiars, les inscripcions preveuen la participació d’un adult i com a màxim dos infants al seu càrrec.

Subvencions per a aturats i persones amb diversitat funcional:

Les inscripcions amb subvenció solament es poden fer presencialment i durant el període d’inscripcions.

Normativa de canvis i devolucions

Per rebre la devolució voluntària de l’import del taller, cal notificar-ne la baixa presencialment o per correu electrònic, com a data màxima, abans de l’inici del taller. Una vegada començat el taller, ja no es retornarà per cap motiu l’import de la matrícula.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud