Logo del centre cívic

Itineraris (SORTIDES CULTURALS)

Novetat!!
SORTIDA CULTURAL: TOUR ECO GRÀCIA
Logo de l'activitat SORTIDA CULTURAL: TOUR ECO GRÀCIA

dissabte de a las 11h

9 de novembre de 2019

Espai: Espai públic

Comerç ètic pel barri de Gràcia El barri de Gràcia s’ha convertit en un dels barris més bohemis de la ciutat. Ens són coneguts l’ambient de les seves places i terrasses, els mercats, la seva gran oferta de bars i restaurants; però el que més destaca d’aquest barri són els petits negocis de la zona que aposten, cada vegada més, per la sostenibilitat. Hem seleccionat alguns d’aquests establiments que busquen deixar la seva empremta cap a un món més sostenible i responsable. T’hi apuntes? Punt de trobada: Casa Fuster, als Jardinets de Gràcia Places limitades. Cal inscriure-s’hi prèviament a partir de dimarts 8 d’octubre. Inscripcions en línia: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/teixonera

Preu: Gratuït

Dissabte
09/11/2019

Tallers de tardor

El període d'inscripcions als tallers de tardor s'inicia el 16 de setembre.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi.

Canvis i devolucions

Cal fer la sol·licitud presencialment o per correu electrònic, abans de l'inici de la segona sessió del taller, independenment de si s'ha assistit a la primera classe o no. El canvi de taller s'efectuarà sempre i quan hi hagi places disponibles.
En el cas de les devolucions heu de saber que:
Si el pagament s'ha realitzat en efectiu, la devolució es realitzarà en els propers 15 dies.
Si s'ha realitzat amb targeta la devolució és immediata, si ens faciliteu la mateixa targeta amb la que es va fer el pagament i ens faciliteu el rebut del datàfon.
Si s'ha realitzat a través del web/online, la de devolució s'efectuarà en un període màxim de 4 dies un cop rebuda la sol·licitud

No tenen inscripció on-line

Els tallers destinats a menors d'edat o aquells amb subvenció d’aturat o per a persones amb diversitat funcional. Caldrà formalitzar-les presencialment i omplint la documentació que el centre proporcionarà en el moment de la matrícula.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud