Logo del centre cívic

Itineraris (SORTIDES CULTURALS)

SORTIDA CULTURAL: MONESTIR DE SANT JERONI DE LA MURTRA
Logo de l'activitat SORTIDA CULTURAL: MONESTIR DE SANT JERONI DE LA MURTRA

Dissabte de d''''11 a 13 h

7 de novembre de 2020

Espai: Espai públic

Qui més qui menys ha visitat alguna vegada Badalona per anar a comprar a l’Ikea o al Decathlon. No obstant això, molt poques persones saben que a l’altre costat de l’autovia, a la vall de Betlem, es troba el monestir de Sant Jeroni de la Murtra, una de les joies del gòtic català més importants de la província. En aquesta sortida guiada veurem el Monestir i totes les seves dependències.

Punt de trobada: Sortida de metro L1 Santa Coloma. Cal agafar Línia L1 vermella direcció fondo, baixar parada Santa Coloma i sortir per accés plaça de la vila. Des d’aquí anirem caminant fins el Monestir.

A càrrec de Maria Vallverdú de sense pressa. Aquesta activitat té un cost de 3 euros que és el preu de l’entrada al Monestir. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Preu: Gratuït

Dissabte
07/11/2020

Programació de tardor

Davant la situació actual i seguint les indicacions rebudes s'ha dissenyat una part de la programació de tallers i activitats presencials i una altra en línia per a fer des de casa. En cas de força major, derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que us heu inscrit per realitzar-la de forma presencial, aquesta s’adaptarà per a què pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a internet.

Inscripcions als tallers i activitats

Totes les activitats i tots els tallers requereixen inscripció previa. El període d'inscripció als tallers serà del 21 de setembre fins l'1 d'octubre. Per inscriure't a les activitats cal fixar-se en el període d'inscripcions de cada activitat.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud