Logo del centre cívic

Itineraris (SORTIDES CULTURALS)

SORTIDA CULTURAL GUIADA: PASSEIG MARÍTIM DE BARCELONA
Logo de l'activitat SORTIDA CULTURAL GUIADA: PASSEIG MARÍTIM DE BARCELONA

de

26 de setembre de 2020

Espai: Espai públic

Començant als peus de la Barceloneta i al final de les Rambles, recorrerem totes les platges de la ciutat fins arribar al Fòrum de les Cultures de l'any 2004. L'aire del mar Mediterrani banya el barri de la Barceloneta on encara es pot reconèixer el passat marítim. Un recorregut molt fresc, que tant a l'estiu com a l'hivern, et portarà a disfrutar d'un dels encants més gran que te Barcelona: la seva sortida a la mar!
Punt de trobada: Sortida de metro Barceloneta
Cal portar calçat esportiu i aigua.
A càrrec de la Maria Vallverdú

Preu: Gratuït

Dissabte
26/09/2020

Programació de tardor

Davant la situació actual i seguint les indicacions rebudes s'ha dissenyat una part de la programació de tallers i activitats presencials i una altra en línia per a fer des de casa. En cas de força major, derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que us heu inscrit per realitzar-la de forma presencial, aquesta s’adaptarà per a què pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a internet.

Inscripcions als tallers i activitats

Totes les activitats i tots els tallers requereixen inscripció previa. El període d'inscripció als tallers serà del 21 de setembre fins l'1 d'octubre. Per inscriure't a les activitats cal fixar-se en el període d'inscripcions de cada activitat.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud