Espectacles i Conferències (Xerrades i conferències)

XERRADA "PARLEM-NE? ESPAI DE TROBADA PER A FAMÍLIES"

Dimarts de 18 a 19 h

29 de Maig de 2018

Espai: Sala T@xo.net

Xerrada sobre la criança: consells en hàbits, aprenentatge i creixement, a càrrec de Noemí Mauri. Psicòloga infantil, juvenil i escolar. Activitat oberta i gratuïta. Es recomana inscripció prèvia.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Cada persona ha d'estar donada d'alta al sistema amb un DNI propi i un correu electrònic propi. Les inscripcions infantils s'han de fer a nom de l'adult , mai a nom de l'infant. Per qualsevol dubte o consulta truca al 93 256 33 88.

No tenen inscripció on-line

Els taller destinats a menors d'edat o aquells en què se sol·liciti el 50% de descompte d’atur. Caldrà formalitzar-les presencialment i omplint la documentació que el centre proporcionarà en el moment de la matricula.

Normativa de canvis i devolucions

Per a fer un canvi de taller o sol·licitar una devolució, recorda que cal notificar-ho presencialment o per correu electrònic, com a data màxima, 7 dies naturals després de la primera sessió, o just abans d'iniciar-se’n la segona, independentment de si s’ha assistit a la primera sessió o no.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat