Espectacles i Conferències (Xerrades i conferències)

Novetat!!

ELS BRIGADISTES ENTRE NOSALTRES. PRELUDI DE L’ÚLTIMA BATALLA

de

14 de Desembre de 2017

Espai: Sala T@xo.net

Al costat del Centre Cívic hi ha unes escales batejades com les "Escales dels Canadencs". Volem donar a conèixer el perquè d'aquest nom: qui eren els "Canadencs", què van significar Les Brigades Internacionals dins de la nostra història, quin paper van jugar durant la Guerra Civil. La primavera de 1938, nombrosos brigadistes internacionals s'instal·laren al Priorat per preparar la Batalla de l'Ebre. El documental, ens acosta als records d'aquells moments mitjançant testimonis, fotografies i enregistraments de l'època (especialment un d'inèdit trobat als EUA fa dos anys). A càrrec d'Albert Sabaté, president de l'"Associació No Jubilem la Memòria". Més informació a: https://www.nojubilemlamemoria.cat

Preu: Gratuïta

Veure sessions

XERRADA "PROACTIVA OPEN ARMS"

Dijous de De 18 a 19 h

23 de Novembre de 2017

Espai: Sala T@xo.net

Xerrada a càrrec d’un voluntari de l’organització, tot donant a conèixer les accions de l’organització sobre el terreny, les seves experiències, els valors i significats de de la seva tasca.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.