Espectacles i Conferències (Xerrades i conferències)

XERRADA: XERRADA INTRODUCCIÓ AL MINDFUL EATING I A L'ALIMENTACIÓ CONSCIENT

Dimarts de 18h

18 de Setembre de 2018

Espai: Sala T@xo.net

Menges amb ansietat? No tens una relació saludable amb el menjar? Estàs cansat de lluitar contra dietes avorrides? En aquesta xerrada explorarem els vincles entre l'alimentació i les emocions, a través del "mindful eating". Veurem com podem tornar a connectar amb els senyals que el cos ens envia de gana i sacietat, per tornar a menjar d'una forma més intuïtiva i no tan mental. Xerrada a càrrec de Laia Solé. Cal inscripció prèvia.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Cada persona ha d'estar donada d'alta al sistema amb un DNI propi i un correu electrònic propi. Les inscripcions infantils s'han de fer a nom de l'adult , mai a nom de l'infant. Per qualsevol dubte o consulta truca al 93 256 33 88.

No tenen inscripció on-line

Els taller destinats a menors d'edat, familiars o aquells en què se sol·liciti el 50% de descompte d’atur. Caldrà formalitzar-les presencialment i omplint la documentació que el centre proporcionarà en el moment de la matricula.

Normativa de canvis i devolucions

Per rebre la devolució voluntària de l’import del taller, cal notificar-ne la baixa presencialment o per correu electrònic, com a data màxima, 7 dies naturals després de la primera sessió, o just abans d'iniciar-se’n la segona, independentment de si heu assistit a la primera sessió o no. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es retornarà per cap motiu l’import del taller.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat