Espectacles i Conferències (Xerrades i conferències)

EXPLICA'M UN CONTE "CONTES RECICLATS"

Dimarts de De 18 a 19.30

20 de Febrer de 2018

Espai: Sala T@xo.net

Conta contes il·lustrat, a càrrec de “Un raig de sol” amb històries que ens endinsaran dins del fantàstic mon del reciclatge i la reutilització, sense deixar de banda totes aquelles conductes que contribueixen a preservar, proactivament, el Medi Ambient. La sessió incorporarà una mostra original d’allò que podem fer per reutilitzar alguns dels articles que llencem. Adreçat a infants de 4 a 9 anys

Preu: Gratuïta

Veure sessions

XERRADA I COL·LOQUI: DONES D'HORTA-GUINARDÓ

Dimarts de De 19 a 20.30 h

6 de Març de 2018

Espai: Sala T@xo.net

A càrrec d’Isabel Segura Soriano. Historiadora, escriptora i editora. Autora del llibre Dones d’Horta-Guinardó. Itineraris històrics. Editat per l’Ajuntament de Barcelona. Arxiu municipal i Districte d’Horta-Guinardó. Consulteu-ne la informació específica i les xarxes socials.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

EXPLICA'M UN CONTE "CONTES AMB RECEPTA"

Dimarts de De 17.15 a 18.45 h

13 de Març de 2018

Espai: Sala T@xo.net

Taller de cuina saludable. Farem una recepta ben sana i feta conte que després ens menjarem. Cal portar les mans ben netes. A càrrec de Maria Alcolado. Adreçat a infants de 4 a 9 anys Cal inscripció prèvia

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Cada persona, infants també, ha d'estar donada d'alta al sistema amb un DNI propi i un correu electrònic propi. Per qualsevol dubte o consulta truca al 93 256 33 88.

No tenen inscripció on-line

Els taller destinats a menors d'edat o aquells en què se sol·liciti el 50% de descompte d’atur. Caldrà formalitzar-les presencialment i omplint la documentació que el centre proporcionarà en el moment de la matricula.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat