Logo del centre cívic
Novetat!!
ESPECTACLE D’INAUGURACIÓ. DANSES FANTASMES (amb llençol, però sense bola)
Logo de l'activitat ESPECTACLE D’INAUGURACIÓ. DANSES FANTASMES (amb llençol, però sense bola)

Dijous de 19 a 20 h

2 de maig de 2024

Espai: Sala d'actes

Espectacle resultant del treball fet pels i les alumnes del taller Choreo-Spectrum programat durant el trimestre d’hivern al Centre Cívic Teixonera. Aquesta activitat pretén donar resposta a la necessitat de gaudir de la dansa comunitàriament des d’una participació activa i per una cultura on els ciutadans i ciutadanes són considerats cocreadors i no simples espectadors, on tothom és benvingut.  

Per alguns de nosaltres, els fantasmes són esperits perduts. Són cossos en moviment poc expressius i, segurament, amb menys ritme. Tot i que es poden arribar a moure amb certa gràcia i llibertat, ja que són eteris. Per altres, els fantasmes són les pors que ens acompanyen i que apareixen quan no toca. Hi ha també qui creu que un fantasma és algú que es creu el que no és, un sobrat, vaja. I a bona part del grup, els fantasmes ens fan por, no ens agraden, perquè en general no ens agrada el que no és real. Per això preferim més els fantasmes de llençol blanc. El llençol blanc els dona com una certa tendresa i compassió. I això obre escletxes de llum i possibilitats de canvi.

Direcció: Pere Faura
Intèrprets: participants del taller de dansa i creació Choreo-Spectrum o ball de fantasmes.


Fotografia: Cristina Martín  Llum i so: Larry’s S.C.C.L

Preu: Gratuït

Preu Targeta persones en situació d'atur - Descompte 50%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 30%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 50%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 75%: Gratuït

Dijous
02/05/2024

Inscripcions als tallers i activitats

Les inscripcions als tallers d'estiu de juliol seran del 10 al 24 de juny de 2024. Presencialment de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h o bé en línia a partir de les 0.00 h del dilluns 10 de juny.

Les inscripcions als tallers d'estiu de setembre seran de l'1 al 5 de setembre de 2024. Presencialment de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h o bé en línia a partir de les 0.00 h del diumenge 1 de setembre.


Abans d'inscriure's

Les inscripcions són personals i intransferibles. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi. En el cas dels tallers infantils i familiars la inscripció es realitzarà a nom de l'adult
Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS S.L | Balmes, 316. entresòl 1a. 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud