Logo del centre cívic
Novetat!!
TDC FAMILIAR: BICHOS DO BRASIL
Logo de l'activitat TDC FAMILIAR: BICHOS DO BRASIL

Diumenge de 12 a 13 h

5 de maig de 2024

Espai: Sala d'actes

Pia Fraus Europa presenta aquest viatge per la diversitat natural de la selva. Sense text i amb només tres actors, però amb més de 50 titelles i ninots gegants fets de materials naturals, la companyia fa contemporanis els elements de la cultura popular brasilera. Nens i nenes de totes les edats hi trobaran coreografies i molt de color per fer-los viatjar fins al cor de l’Amazones.

En els seus més de 30 anys d'existència, la companyia brasilera Pia Fraus – que significa mentida piadosa en llatí – ha produït més d’una vintena d’espectacles i ha actuat a tots els estats de Brasil i a 23 països diferents, entre els quals hi ha el nostre, també ha participat en festivals d’arreu del món.

Els seus components, que han treballat en teatre, dansa, teatre de titelles i màscares, circ i arts plàstiques, defineixen una línia de treball que integra cadascun d'aquests àmbits. Així, amb el poder de les imatges, el treball amb titelles i actors, i les màscares, han construït, al llarg dels anys, un repertori amb unes característiques molt particulars, cercant la integració dels recursos del teatre d'animació amb altres llenguatges.


(Recomanat per a més de 2 anys)


Fotografia: Cristina Martín  Llum i so: Larry’s S.C.C.L

Preu: Gratuït

Preu Targeta persones en situació d'atur - Descompte 50%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 30%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 50%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 75%: Gratuït

Diumenge
05/05/2024

Inscripcions als tallers i activitats

Les inscripcions als tallers d'estiu de juliol seran del 10 al 24 de juny de 2024. Presencialment de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h o bé en línia a partir de les 0.00 h del dilluns 10 de juny.

Les inscripcions als tallers d'estiu de setembre seran de l'1 al 5 de setembre de 2024. Presencialment de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h o bé en línia a partir de les 0.00 h del diumenge 1 de setembre.


Abans d'inscriure's

Les inscripcions són personals i intransferibles. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi. En el cas dels tallers infantils i familiars la inscripció es realitzarà a nom de l'adult
Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS S.L | Balmes, 316. entresòl 1a. 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud