Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Balls de saló i balls tradicionals)

Novetat!!
BACHATA
Logo de l'activitat BACHATA

Dilluns de 21 a 22 h

Del 1 de juliol de 2019 al 15 de juliol de 2019

Espai: Sala d'actes

Professor/a: SL, Sant Andreu Pas a Pas

La bachata és un ball sensual, romàntic i rítmic que es balla en parella. Aprèn el seu ritme, la interpretació de la música, des dels passos més bàsics fins a figures més complexes. No cal apuntar-s’hi amb parella.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Dilluns
01/07/2019
Dilluns
08/07/2019
Dilluns
15/07/2019
BALLS LLATINS EN LÍNIA
Logo de l'activitat BALLS LLATINS EN LÍNIA

Dimarts i dijous de 20.30 a 22 h

Del 2 de juliol de 2019 al 18 de juliol de 2019

Espai: Sala de dansa

Professor/a: Traver, Jordi

En aquest taller s’aprendrà a ballar salsa, merengue, bachata i txa-txa-txa d’una manera fàcil i pràctica. La metodologia de treball no es basa en memoritzar coreografies sinó a seguir les indicacions del professor; d’aquesta manera hi ha una continua varietat en les combinacions de passos i es potencia el treball de coordinació en els moviments.

Preu: 31,58 € (IVA inclòs)

Dimarts
02/07/2019
Dijous
04/07/2019
Dimarts
09/07/2019
Dijous
11/07/2019
Dimarts
16/07/2019
Dijous
18/07/2019
SWING SOLO
Logo de l'activitat SWING SOLO

Divendres de 20 a 22 h

Del 5 de juliol de 2019 al 19 de juliol de 2019

Espai: Sala de dansa

Professor/a: Barcelona, SWINGCATS

Taller per aprendre a ballar swing de manera fàcil, pràctica i divertida. S’aprendran moviments i passos per gaudir de la música swing sense haver de ballar amb una parella. Les classes són divertides i dinàmiques, ideals per carregar-se d'energia i millorar l'agilitat i la rapidesa de moviments.

Preu: 21,05 € (IVA inclòs)

Divendres
05/07/2019
Divendres
12/07/2019
Divendres
19/07/2019

Tallers infantils i familiars: les inscripcions es fan presencialment a nom del pare/mare o tutor i no disposen de subvenció per a aturats. És indispensable que el pare/mare o tutor del/la menor empleni un document, mitjançant el qual cedeix el tractament de les seves dades, així com l’acceptació o no dels seus drets d’imatge. En el cas dels tallers familiars, les inscripcions preveuen la participació d’un adult i com a màxim dos infants al seu càrrec. Subvencions per a aturats i persones amb diversitat funcional: les inscripcions amb subvenció solament es poden fer presencialment i durant el període d’inscripcions. La data màxima per presentar la documentació serà divendres 4 d'Octubre Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Cada persona ha d'estar donada d'alta al sistema amb un DNI propi i un correu electrònic propi. Les inscripcions infantils s'han de fer a nom de l'adult , mai a nom de l'infant. Per qualsevol dubte o consulta truca al 93 256 33 88.

No tenen inscripció on-line

Tallers infantils i familiars: les inscripcions es fan presencialment a nom del pare/mare o tutor i no disposen de subvenció per a aturats. És indispensable que el pare/mare o tutor del/la menor empleni un document, mitjançant el qual cedeix el tractament de les seves dades, així com l'acceptació o no dels seus drets d'imatge. En el cas dels tallers familiars, les inscripcions preveuen la participació d’un adult i com a màxim dos infants al seu càrrec. .

Subvencions per a aturats i persones amb diversitat funcional:

Subvencions per a aturats i persones amb diversitat funcional: les inscripcions amb subvenció solament es poden fer presencialment i durant el període d’inscripcions. La data màxima per presentar la documentació serà divendres 4 d'octubre. Inici dels tallers: la setmana del 30 de setembre de 2019

Normativa de canvis i devolucions

Canvis de taller Per fer un canvi de taller o d’horari, cal sol•licitar-ho presencialment o per correu electrònic, com a data màxima abans de l’inici de la segona sessió del taller, independentment de si s’ha assistit a la primera sessió o no, i sempre que hi hagi places disponibles. Devolucions Per rebre la devolució voluntària de l’import del taller trimestral, cal notificar-ne la baixa presencialment o per correu electrònic, com a data màxima, just abans d'iniciar-se la segona sessió, independentment de si s’ha assistit a la primera sessió o no. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es retornarà per cap motiu l’import del taller. En el cas dels tallers càpsula la data màxima és abans de l’inici del taller. En efectiu: es farà a partir de la segona setmana del començament del taller, ja sigui per canvi de taller o per devolució, i independentment del motiu. El Centre Cívic avisarà de la data per poder recollir els diners. Amb targeta: es farà la devolució sempre que es presenti el rebut del pagament amb la targeta i es faci 30 dies després de la data del pagament. La devolució es farà en efectiu si no es poden complir tots dos requisits. En línia: les devolucions, les farà el departament d’administració en un termini màxim de 5 dies laborables després d’haver rebut la sol•licitud presencialment o per correu electrònic. S’avisaran els interessats perquè comprovin que els diners ja s’han reintegrat al compte corresponent. *El Centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. En aquest cas, es retornarà l’import abonat.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud