Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Altres)

Novetat!!
JOCS D’AIGUA: FEM BOMBOLLES DE SABÓ
Logo de l'activitat JOCS D’AIGUA: FEM BOMBOLLES DE SABÓ

de

8 de juliol de 2019

Espai: Espai públic

Com és possible? Una bombolla de sabó més gran que el teu cap! Vols fer-ne amb les teves pròpies mans? Els/les talleristes faran demostracions i ens guiaran en l’aprenentatge de l’art de fer bombolles mitjançant diversos aparells en contacte amb aigua i sabó. Ens endinsarem en un món de formes i colors. Ho omplirem tot de bombolles de sabó de diferents mides! Les farem ballar i volar! Activitat adreçada a infants de 6 a 14 anys. Cal inscripció prèvia. Places limitades.

Preu: Gratuït

Dilluns
08/07/2019
Novetat!!
CLICK@TS PROGRAMEM UN JOC D’ESTIU AMB MÚSICA I PLÀTANS
Logo de l'activitat CLICK@TS PROGRAMEM UN JOC D’ESTIU AMB MÚSICA I PLÀTANS

Dimarts i dijous de 18 a 19.30h

Del 9 de juliol de 2019 al 11 de juliol de 2019

Espai: Sala T@xo.net

En aquestes dues sessions programarem un joc estiuenc amb circuits elèctrics, placa makey makey i el programa scratch on farem música amb plàtans de veritat!. Activitat adreçada a infants de 8 a 13 anys. Dues sessions d’una hora i mitja. Activitat gratuïta. Places limitades. Cal inscripció prèvia, per part del tutor/a del menor, de forma presencial al Centre Cívic.

Preu: Gratuït

Dimarts
09/07/2019
Dijous
11/07/2019
Novetat!!
XERRADA APRÈN A MENJAR SA AMB LA FAMÍLIA
Logo de l'activitat XERRADA APRÈN A MENJAR SA AMB LA FAMÍLIA

Dimarts de a les 18h

10 de setembre de 2019

Espai: Sala T@xo.net

Et falta inspiració davant dels fogons? T’agradaria tenir trucs pràctics per incorporar nous hàbits alimentaris a la teva rutina diària? Estàs buscant identificar els bloquejos que t’estan frenant a fer els canvis que tant desitges? Treballarem plegats per redactar la llista de la compra setmanal! Donarem idees d’esmorzars, dinars i sopars nutritius i descobrirem que el pica-pica pot ser sa! En poc temps veuràs resultats irreversibles en la teva forma de planificar, comprar i cuinar. Sortiràs entenent quins passos fer cap a una vida més saludable i energètica. A càrrec de Carolina Harboe, mare, nutricionista, terapeuta i cooking coach. Els nadons i infants són benvinguts a la xerrada. Activitat gratuïta. Aforament limitat. Es recomana inscripció prèvia. Inscripcions online:https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/teixonera

Preu: Gratuït

Dimarts
10/09/2019

Tallers infantils i familiars: les inscripcions es fan presencialment a nom del pare/mare o tutor i no disposen de subvenció per a aturats. És indispensable que el pare/mare o tutor del/la menor empleni un document, mitjançant el qual cedeix el tractament de les seves dades, així com l’acceptació o no dels seus drets d’imatge. En el cas dels tallers familiars, les inscripcions preveuen la participació d’un adult i com a màxim dos infants al seu càrrec. Subvencions per a aturats i persones amb diversitat funcional: les inscripcions amb subvenció solament es poden fer presencialment i durant el període d’inscripcions. La data màxima per presentar la documentació serà divendres 4 d'Octubre Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Cada persona ha d'estar donada d'alta al sistema amb un DNI propi i un correu electrònic propi. Les inscripcions infantils s'han de fer a nom de l'adult , mai a nom de l'infant. Per qualsevol dubte o consulta truca al 93 256 33 88.

No tenen inscripció on-line

Tallers infantils i familiars: les inscripcions es fan presencialment a nom del pare/mare o tutor i no disposen de subvenció per a aturats. És indispensable que el pare/mare o tutor del/la menor empleni un document, mitjançant el qual cedeix el tractament de les seves dades, així com l'acceptació o no dels seus drets d'imatge. En el cas dels tallers familiars, les inscripcions preveuen la participació d’un adult i com a màxim dos infants al seu càrrec. .

Subvencions per a aturats i persones amb diversitat funcional:

Subvencions per a aturats i persones amb diversitat funcional: les inscripcions amb subvenció solament es poden fer presencialment i durant el període d’inscripcions. La data màxima per presentar la documentació serà divendres 4 d'octubre. Inici dels tallers: la setmana del 30 de setembre de 2019

Normativa de canvis i devolucions

Canvis de taller Per fer un canvi de taller o d’horari, cal sol•licitar-ho presencialment o per correu electrònic, com a data màxima abans de l’inici de la segona sessió del taller, independentment de si s’ha assistit a la primera sessió o no, i sempre que hi hagi places disponibles. Devolucions Per rebre la devolució voluntària de l’import del taller trimestral, cal notificar-ne la baixa presencialment o per correu electrònic, com a data màxima, just abans d'iniciar-se la segona sessió, independentment de si s’ha assistit a la primera sessió o no. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es retornarà per cap motiu l’import del taller. En el cas dels tallers càpsula la data màxima és abans de l’inici del taller. En efectiu: es farà a partir de la segona setmana del començament del taller, ja sigui per canvi de taller o per devolució, i independentment del motiu. El Centre Cívic avisarà de la data per poder recollir els diners. Amb targeta: es farà la devolució sempre que es presenti el rebut del pagament amb la targeta i es faci 30 dies després de la data del pagament. La devolució es farà en efectiu si no es poden complir tots dos requisits. En línia: les devolucions, les farà el departament d’administració en un termini màxim de 5 dies laborables després d’haver rebut la sol•licitud presencialment o per correu electrònic. S’avisaran els interessats perquè comprovin que els diners ja s’han reintegrat al compte corresponent. *El Centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. En aquest cas, es retornarà l’import abonat.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud