Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (BARCELONA DISTRICTE CULTURAL)

Miss Raisa
Logo de l'activitat Miss Raisa

Dissabte de 19:00 a 20:00

5 de març de 2022

Espai: Sala d'actes

Artista: Miss Raisa

Imane Raissali, més coneguda com Miss Raisa, és una estudiant de psicologia, cantant, influenciadora, model a Podium Talents i comunicadora de 24 anys que des de novembre de 2019 crea música hip-hop. 

Les lletres d'aquesta rapera establerta a Barcelona están generant una gran revolució dins del panorama musical. Les seves cançons parlen sobre diferents temes que li toquen molt de prop, com ara el racisme, la desigualtat d'oportunitats, la llibertat d'expressió, tot trencant estereotips i visibilitzant uns certs aspectes que viu dia a dia. 

Definida per ella mateixa com a “ferma defensora de la llibertat en tots els sentits”, el que més destaca de la Raisa és la seva actitud a l'hora de tractar aquests temes i interactuar amb els seus seguidors, ja que durant el seu dia a dia trenca falsos mites i falses conclusions que treu la gent de la seva cultura i religió i d'ella com a dona.

En directe presenta un repertori de cançons en català i castellà entres les quals connecta amb el públic per fer un breu resum del perquè de cadascuna de les cançons. 
 

Preu: Gratuït

Dissabte
05/03/2022
TALLER DE MOVIMENT AMB ANTES COLLADO
Logo de l'activitat TALLER DE MOVIMENT AMB ANTES COLLADO

dissabte de 12 a 13.30 h

12 de febrer de 2022

Espai: Sala d'actes

Taller que explora a través del cos i el moviment diferents eines d'improvisació que es vinculen estrictament amb la qüestió de la metamorfosi, entenent aquesta com un estat en continua transformació. ANTES COLLADO és creador escènic i ballarí interessat en la investigació de la relació entre allò humà, allò animal i el paisatge natural. Col·laborador de la Ça Marche, companyia de teatre, ha presentat els seus projectes a festivals com la Bienal de dansa de Venècia, la Quinzena Metropolitana de la Dansa de Barcelona, American Dance Festival de US, MasDanza de Canàries, entre d'altres.

Preu: Gratuït

Dissabte
12/02/2022
ZOG I ELS DOCTORS VOLADORS
Logo de l'activitat ZOG I ELS DOCTORS VOLADORS

Diumenge de 12:00 a 12:42

6 de febrer de 2022

Espai: Sala d'actes

Zog i els doctors voladors  

La princesa Perla Llessamí, el cavaller Jordi Rodamón i el drac Zog formen un equip de doctors d'allò més entregat. Els tres estan decidits a curar tot tipus de criatures, però el pitjor dels malalts serà el rei... 

 

El senyor del pomer  

Un conte sobre un pagès i l'esperit del seu pomer, basat en la tradició i el folklore anglès, on es destaca el poder de l'amabilitat i l'ajuda mútua. 

 

L'ocellet i les abelles  

És primavera i l'ocellet té cura de les primeres fulles de l'arbre. Les flors s'obren una a una, i les abelles venen brunzint al despertar-se pel dolç olor del seu nèctar. 

Preu: Gratuït

Diumenge
06/02/2022
  12  Següent

Inscripcions als tallers i activitats

Totes les activitats i tots els tallers d'hivern requereixen inscripció prèvia a partir del 3 de gener, en línia o bé presencialment de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20h. MÉS INFORMACIÓ

Abans d'inscriure's

Les inscripcions són personals i intransferibles. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi. En el cas dels tallers infantils i familiars la inscripció es realitzarà a nom de l'adult

Canvis de taller i devolucions

Les sol·licituds es faran presencialment o per correu electrònic en data màxima abans de l’inici de la segona sessió del taller. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es farà cap canvi ni es retornarà l’import del taller. En el cas dels tallers que són càpsules, la data màxima és una setmana abans de l'inici del taller

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS S.L | Balmes, 316. entresòl 1a. 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud