Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CLÀSSICA)

CLÀSSICA A HORTA-GUINARDÓ: DUO SVETA TOVSTUKHA I ALA MIATLENKA SVETA
Logo de l'activitat CLÀSSICA A HORTA-GUINARDÓ: DUO SVETA TOVSTUKHA I ALA MIATLENKA SVETA

Dimarts de 19 a 21 h

27 d'octubre de 2020

Espai: Sala d'actes

CONCERT PER A NOVES I NOUS INTÈRPRETS
Alumnes de l’Escola de Música Virgínia Blanch
Tovstukha, violoncel i Ala Miatlenka, piano
Històries tocades. Viatge musical per la geografia europea a través del temps. Coneixerem històries divertides i curioses de músics com Bach, Tchaikovsky, Marin Marais, Boccherini, Granados i Liszt. Allegro de sonata en do major i menuet L. Boccherini Adagio J. S. Bach Siciliana M. T. Fon Paradis Liberstraum F. Liszt Follia M. Marais Melodia i Vals P. I Tchaikovsky Serenada Espanyola A. Glazunov.

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

Preu: Gratuït

Dimarts
27/10/2020

Programació de tardor

Davant la situació actual i seguint les indicacions rebudes s'ha dissenyat una part de la programació de tallers i activitats presencials i una altra en línia per a fer des de casa. En cas de força major, derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que us heu inscrit per realitzar-la de forma presencial, aquesta s’adaptarà per a què pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a internet.

Inscripcions als tallers i activitats

Totes les activitats i tots els tallers requereixen inscripció previa. El període d'inscripció als tallers serà del 21 de setembre fins l'1 d'octubre. Per inscriure't a les activitats cal fixar-se en el període d'inscripcions de cada activitat.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud