Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (MÚSICA I VEU)

MINICONCERT AL VESPRE: “LOS ÚLTIMOS DEL TITANIC”
Logo de l'activitat MINICONCERT AL VESPRE: “LOS ÚLTIMOS DEL TITANIC”

dijous de 19 h a 20 h

7 de novembre de 2019

Espai: Sala d'actes

A càrrec de Quima García, Eduardo Laliga, Dàrius Pallarés, Arturo Porta i Mireia Sala. Banda amb un estil personal. Pop-rock d’autor, combina temes de producció pròpia amb versions reinterpretades des d’una nova mirada. La seva música evoluciona i es desenvolupa amb canvis d’atmosfera, llum i dosi de poesia basada en l’experiència personal i el costat més quotidià i de vegades menys amable de la vida.

Preu: Gratuït

Dijous
07/11/2019

Tallers de tardor

El període d'inscripcions als tallers de tardor s'inicia el 16 de setembre.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi.

Canvis i devolucions

Cal fer la sol·licitud presencialment o per correu electrònic, abans de l'inici de la segona sessió del taller, independenment de si s'ha assistit a la primera classe o no. El canvi de taller s'efectuarà sempre i quan hi hagi places disponibles.
En el cas de les devolucions heu de saber que:
Si el pagament s'ha realitzat en efectiu, la devolució es realitzarà en els propers 15 dies.
Si s'ha realitzat amb targeta la devolució és immediata, si ens faciliteu la mateixa targeta amb la que es va fer el pagament i ens faciliteu el rebut del datàfon.
Si s'ha realitzat a través del web/online, la de devolució s'efectuarà en un període màxim de 4 dies un cop rebuda la sol·licitud

No tenen inscripció on-line

Els tallers destinats a menors d'edat o aquells amb subvenció d’aturat o per a persones amb diversitat funcional. Caldrà formalitzar-les presencialment i omplint la documentació que el centre proporcionarà en el moment de la matrícula.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud