Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (NADAL)

TALLER DECORACIÓ DE NADAL
Logo de l'activitat TALLER DECORACIÓ DE NADAL

Dimarts de 11 a 13h

22 de desembre de 2020

Espai: Sala Taller

Professor/a: Zero Waste Bcn, Associació

Taller amb material de reciclatge.
Us proposem fer diferents arbres de nadal alternatius, decoracions, postals nadalenques i tions amb materials aprofitats, reconvertint residus en recursos, enlloc de generar més brossa.

A càrrec de Zero Waste BCN. Per a infants de més de 5 anys acompanyats d’un adult. Si es pot, porteu material divers de casa per reciclar: taps de suro, cartró de caixes, cartró dels rotllos de paper de vàter, embolcalls de caramels, envasos de iogurts... el que es tingui que es pugui reutilitzar!

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia, per part del tutor/a del menor.

Preu: Gratuït

Dimarts
22/12/2020
EXPLICA'M UN CONTE: CONTES DE NADAL
Logo de l'activitat EXPLICA'M UN CONTE: CONTES DE NADAL

Dijous de 12 a 13 h

24 de desembre de 2020

Espai: Sala d'actes

Arriba el Nadal! Ja tens la casa ben guarnida per a aquestes festes tan boniques? En Moi encara no, tot just ha tret els guarniments per començar-ho a fer. Mentre guarnirà la casa us explicarà un parell de contes de Nadal i cantarem unes nadales.

A càrrec de la Cia. Jomeloguisjomelo.com.

Adreçat a públic familiar.

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia, per part del tutor/a del menor.

Preu: Gratuït

Dijous
24/12/2020

Programació de tardor

Davant la situació actual i seguint les indicacions rebudes s'ha dissenyat una part de la programació de tallers i activitats presencials i una altra en línia per a fer des de casa. En cas de força major, derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que us heu inscrit per realitzar-la de forma presencial, aquesta s’adaptarà per a què pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a internet.

Inscripcions als tallers i activitats

Totes les activitats i tots els tallers requereixen inscripció previa. El període d'inscripció als tallers serà del 21 de setembre fins l'1 d'octubre. Per inscriure't a les activitats cal fixar-se en el període d'inscripcions de cada activitat.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud