Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (PORTÀTILS EN MOVIMENT)

PORTÀTIL EN MOVIMENT: CONSCIÈNCIA CORPORAL I RECOL·LOCACIÓ POSTURAL
Logo de l'activitat PORTÀTIL EN MOVIMENT: CONSCIÈNCIA CORPORAL I RECOL·LOCACIÓ POSTURAL

dissabte de 10.30 a 13.30 h

22 de gener de 2022

Espai: Sala de dansa

Treball ergonòmic de la postura a partir de l’autoconeixement i la percepció músculoesquelètica, a través d’estiraments suaus a partir de l’estructura i la imatge corporal, s’alliberaran tensions i es potenciarà la creativitat. En aquest workshop s’aprendrà a fer el màxim moviment amb el mínim esforç, gaudint del propi cos i iniciant-se al coneixement de la pròpia postura.
Adreçat a qualsevol persona que vulgui energitzar-se, desenvolupant habilitats motrius i tenint un millor coneixement del propi cos d’una manera dinàmica

Montserrat Iranzo i Domingo és pionera a Catalunya de la dansateràpia. Té un llarg recorregut professional en dansa social i Dansa Moviment Teràpia (DMT). Ha treballat amb grups de risc i exclusió social, guanyadora del Premi Dansacat (categoria Dansa i societat, 2012) pel projecte 'Dansa com a eina terapèutica amb víctimes de la violència de gènere', i al 2020 Reconeixement de bones pràctiques socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Actualment, docent en dansa creativa i consciència corporal a l’espai Dansalut de Barcelona d’on és, també, directora i cofundadora. Participa en jornades i congressos nacionals i internacionals relacionats amb el moviment i la dansa presentant les seves experiències i projectes.

Preu: Gratuït

Dissabte
22/01/2022
PORTÀTIL EN MOVIMENT: DIÀLEGS CORPORALS: DANSA INTEGRADA
Logo de l'activitat PORTÀTIL EN MOVIMENT: DIÀLEGS CORPORALS: DANSA INTEGRADA

dissabte de 10.30 a 13.30 h

19 de febrer de 2022

Espai: Sala de dansa

Taller per afinar l’instrument del cos, escoltar-lo i ressonar amb l’energia del grup en el joc i el moviment. A través de dinàmiques divertides i plaents es deixaran anar tensions, per re-conèixer-se a si mateix, explorant sensacions i emocions que sorgeixen quan s’entra en diàlegs corporals.

A càrrec d’Alessandra Caporale, formadora i facilitadora de grups amb metodologies participatives. És terapeuta de shiatsu contact, que utilitza com a eina de consciència corporal.

Preu: Gratuït

Dissabte
19/02/2022
PORTÀTIL EN MOVIMENT: LOCKING
Logo de l'activitat PORTÀTIL EN MOVIMENT: LOCKING

dissabte de 10.30 a 13.30 h

19 de març de 2022

Espai: Sala de dansa

El terme danses urbanes prové de l’expressió anglesa Street Dances, que es refereixen als estils de dansa creats als Estats Units a finals dels anys 60 als carrers de Califòrnia.
Els principals estils son el Locking i el Popping. Tot i que avui dia, aquestes han evolucionat i encara segueixen apareixent nous estils i formes, ja que estan vinculades a la cultura afroamericana i a la seva música. En aquest workshop es repassaran aquests estils i se’n farà una introducció.

Izaskun Ortega és ballarina, coreògrafa i professora. Formada a diferents països d’Europa, Estats Units i Àsia, s’ha especialitzat en el Locking, Hip Hop i Litefeet. Durant la seva carrera professional ha participat en esdeveniments com ara campionats coreogràfics i batalles d’improvisació.
Actualment, imparteix classes a escoles reconegudes tant d’Europa com d’Àsia, formant part del Locking4Life i Litefeet Nation on està vinculada amb la cultura i és organitzadora d’esdeveniments com el Barcelona Funky Training, Lock is not a Joke, entre de molts altres.

Preu: Gratuït

Dissabte
19/03/2022

Inscripcions als tallers i activitats

Totes les activitats i tots els tallers d'hivern requereixen inscripció prèvia a partir del 3 de gener, en línia o bé presencialment de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20h. MÉS INFORMACIÓ

Abans d'inscriure's

Les inscripcions són personals i intransferibles. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi. En el cas dels tallers infantils i familiars la inscripció es realitzarà a nom de l'adult

Canvis de taller i devolucions

Les sol·licituds es faran presencialment o per correu electrònic en data màxima abans de l’inici de la segona sessió del taller. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es farà cap canvi ni es retornarà l’import del taller. En el cas dels tallers que són càpsules, la data màxima és una setmana abans de l'inici del taller

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS S.L | Balmes, 316. entresòl 1a. 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud