Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (PORTÀTILS EN MOVIMENT)

PORTÀTIL EN MOVIMENT: FULL MOVEMENT
Logo de l'activitat PORTÀTIL EN MOVIMENT: FULL MOVEMENT

dissabte d'11.30 a 13.30 h

21 de gener de 2023

Espai: Sala de dansa

Aquesta classe explorarà el moviment dins del compromís de tot el cos. Es treballarà amb tasques de coordinació, associació i improvisació per guiar el propi sistema a nivells superiors de consciència i despertar noves possibilitats de moviment i expressió amb el coneixement d'eines simples. Aquest treball implica pràctica activa, s’utilitzaran diferents eines i principis com alta velocitat i dissociacions. Es buscarà una retroalimentació constant a través i dins de la pràctica amb el grup.


Àngel Duran és graduat en dansa a SEAD (Salzburg, Àustria), i també s'ha format com a actor entre Madrid i Barcelona. El seu treball es centra en l'exploració de la condició humana a través de la investigació del llenguatge corporal, amb una aposta clara per la nova dramatúrgia. Influenciat per la filosofia i el teatre, el treball de Duran navega per la poesia del moviment i l'expressió emocional amb l’objectiu de connectar-se amb el públic i convidar-lo al seu imaginari particular.

Preu: Gratuït

Dissabte
21/01/2023
Novetat!!
PORTÀTIL EN MOVIMENT: LES PARTS I EL TOT
Logo de l'activitat PORTÀTIL EN MOVIMENT: LES PARTS I EL TOT

dissabte d'11.30 a 13.30 h

25 de febrer de 2023

Espai: Sala de dansa

TALLER DE DANSA CONTEMPORÀNIA I EXPRESSIÓ CORPORAL

Amb aquest taller es pretén formar un cos i una ment disponibles per impulsar i enriquir la dansa. S'explorarà tant l'expressivitat com la tècnica a través d'improvisacions guiades, exercicis marcats i petites seqüències coreogràfiques. L'imaginari és l'eina que acompanyarà tot el taller, tant en improvisacions com en exercicis marcats.


Es posarà el focus en diferents parts del cos com a motor del moviment i s'explorarà el grau de mobilitat i capes d'expressivitat. Una vegada es tingui consciència de les parts, es treballarà el cos en la seva totalitat: la seva tridimensionalitat i el flux de moviment. S'explorarà com les forces físiques (pes / gravetat, moment / inèrcia) permeten moure el cos més eficaç i orgànicament. Es practicarà el ball amb textures diferents per ampliar les possibilitats d'expressió corporal. I simplement, es gaudirà de la dansa.


Clàudia Auzinger (1986, Àustria; establerta a Barcelona des del 2019) és creadora, ballarina i intèrpret, docent i urban planner. Com a ballarina autònoma ha creat el solo "Out of Ordre" estrenat el febrer de 2022. És ballarina en el col·lectiu artístic Tappeti Volanti amb trobades i performance transdisciplinàries de música, poesia, pintura i moviment. També està activa en projectes participatius, actualment gestionant un projecte de dansa i creació amb gent gran.

Preu: Gratuït

Dissabte
25/02/2023
Novetat!!
PORTÀTIL EN MOVIMENT: DINS I FORA
Logo de l'activitat PORTÀTIL EN MOVIMENT: DINS I FORA

dissabte d'11.30 a 13.30 h

18 de març de 2023

Espai: Sala d'actes

Workshop de dansa contemporània on s’enfocarà el treball, majoritàriament, en el partering. Des del joc i el plaer es treballarà la tècnica i es crearà un estat físic actiu, amb l’objectiu de saber on està el propi cos i, des d’aquí, jugar amb els punts de recolzament d’altres cossos.
Des de l’escolta, es portarà a altres cossos fora de l’eix, es manipularan en l’espai i es guanyarà una major consciència d’aquests.
En aquesta formació es focalitzarà en la investigació sobre la dualitat dins i fora, deixant un espai de confiança per la creació i la creativitat de les persones participants.


Beatriz Cubero Mateo i Matilde Casini son intèrprets i coreògrafes, creadores de DU-ENTRO Colectivo. Beatriz, graduada en el Conservatori Professional de la Dansa de Saragossa, ha col·laborat amb La Veronal, Peter Mika, Sam Coren i amb Marko Fonseca com a part de la companyia jove Cobosmika. Actualment, ha col·laborat amb Ambae Company, Dojo Project, Thomas Mettler en Truly Yours, en la peça Vanholzers dirigida per Raphael Miro Holzer i LA INTRUSA Company. Matilde és graduada en el Liceu Coreútico Niccoli Palli di Livorno (Italia). Va treballar en la companyia Le Crisalidi amb Giorgia Macchi com a directora. En la temporada 2018-2019 va formar part de la Formació Professional Copenhagen Contemporary Dance School, i va participar en un projecte de la companyia Alex Atzewi. Actualment ha col·laborat amb Vaya Moviment Company junt amb Tina Halford. Ambdues ballarines han treballat com a integrants de Fre3bodies tenint l’oportunitat de ballar amb professionals com Nadine Gerspacher, Nicolás Ricchini, Jos Baker, Jorge Crecis, Marion Castaillet, entre d’altres.

Més informació: https://www.instagram.com/p/CV5LhgUoPl-/

Preu: Gratuït

Dissabte
18/03/2023

Inscripcions als tallers i activitats

Totes les activitats i tots els tallers d'hivern requereixen d'inscripció prèvia a partir del 12 de desembre. Es poden fer en línia o bé presencialment de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20h. MÉS INFORMACIÓ

Abans d'inscriure's

Les inscripcions són personals i intransferibles. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi. En el cas dels tallers infantils i familiars la inscripció es realitzarà a nom de l'adult

Canvis de taller i devolucions

En el cas dels tallers trimestrals, les sol·licituds es faran presencialment o per correu electrònic, en data màxima abans de l'inici de la segona sessió del taller, independemnt de si s'ha assistit a la primera sessió o no s'ha fet. En el cas de les càpsules, la data màxima és una setmana abans de l'inici del taller. Un cop transcorregut aquest període de temps, ja no es farà cap canvi ni es retornarà l’import del taller.Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS S.L | Balmes, 316. entresòl 1a. 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud