Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (TERRITORI EN DANSA URBANA)

Tallers de primavera

El període d'inscripcions als tallers de primavera queda ajornat fins a nou avís.

Les sessions dels tallers de primavera s'actualitzaran tant bon punt tinguem més informació.

* La setmana del 6 al 13 d’abril i els dies 1, 2, 8 i 9 de maig i 1 de juny no hi haurà classe (en motiu de festivitat i activitats pròpies del centre cívic).

Abans d'inscriure't

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI i un correu electrònic propi.

Canvis i devolucions

Per fer un canvi de taller o rebre la devolució voluntària de l’import del taller trimestral, cal notificar-ne la baixa presencialment o per correu electrònic, com a data màxima, just abans d'iniciar-se la segona sessió, independentment de si s’ha assistit a la primera sessió o no.

Preus reduïts

Les inscripcions amb subvenció per a persones aturades o amb diversitat funcional solament es poden fer presencialment i durant el període d’inscripcions. La data màxima per presentar la documentació serà divendres 3 d’abril.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tallers infantils i familiars

Les inscripcions es poden fer presencialment o en línia a nom del pare/mare o tutor i no disposen de subvenció per a aturats. En el cas dels tallers familiars, Les inscripcions preveuen la participació d’un adult i com a màxim dos infants al seu càrrec.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL, SERVEIS CULTURALS | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC TEIXONERA

Arenys, 75
08035 Barcelona
932563388
ccteixonera@qsl.cat

Logo Miram Cloud